Paket za Ljubav

Dan zaljubljenih se bliži i ove godine želimo da ga proslavimo na poseban način - kroz jezik!

Ljubav se izražava kroz reči i zajednički rast.
Dan zaljubljenih je pred vratima, a mi vam predstavljamo autentičan poklon za vaše najdraže – kurs stranih jezika u našoj školi.

Pripremili smo posebne pakete za Valentinovo koji će vam pomoći da zajedno istražujete svet jezika i negujete svoj odnos: Paket za Dvoje i Individualni časovi.

Paket za Dvoje

Uživajte u učenju kroz mini grupu i kursu prilagođenom samo vama dvoma. Poseban program prema vašem nivou i potrebama, po akcijskoj ceni! Zajedno proširite horizonte, podržite jedno drugo u učenju i stvarajte nezaboravne trenutke u novom jezičkom svetu.

Individualni časovi

Pružite podršku i vetar u leđa svom voljenom – vaučer za paket od 14 individualnih časova za jezik po izboru. Sa fleksibilnim terminima održavanja časova, ova opcija omogućava personalizovan pristup učenju, u učionici ili online.

Više informacija

Paket za Dvoje je idealan za parove čije je poznavanje jezika na istom nivou ili kreću učenje od početka.

Individualni časovi su osmišljeni da u najkraćem vremenskom periodu omoguće polaznicima da napreduju i razvijaju sve jezičke veštine.

AKCIJSKA CENA! Iskoristite ponudu za Dan Zaljubljenih i ostvarite 14% popusta na paket od 14 časova. Uštedite 3.136,00 RSD na individualnim i 4.704,00 RSD na mini grupnim časovima!

Ukoliko polaznici imaju predznanje, neophodno je da se prvo uradi Placement test iz engleskog ili da se zakaže testiranje za ostale jezike, kako bi se proverio nivo znanja i izabrao adekvatan program kursa. Placement test iz engleskog se vrši online i traje 45min. Test sadrži 116 pitanja sa ponuđenim odgovorima.

Tempo rada se prilagođava potrebama polaznika i izabranom programu. Časovi se održavaju u ELA učionici ili online putem Zoom ili Skype-a.

Nastavni materijal nije uključen u cenu i zavisi od jezika i nivoa. Za online časove se dobija pristup za kompletan materijal u PDF i audio formatu. Za časove u učionici se poručuju original udžbenici.

Jezici koje imamo u ponudi možete pogledati ovde.

Naša misija je negovanje ljubavi kroz podršku i zajednički rast i zato vas pozivamo da zajedno sa nama započnete svoje jezičko putovanje.

Akcija traje od 12. do 16. februara 2024.