Zimski kurs nemačkog

Naučite nemački za 5 meseci i steknite priznati sertifikat.

Naučite nemački za 5 meseci i steknite priznati sertifikat na A1 nivou. Početak časova 24. januara 2022.

Iskoristite period pripreme za predstojeće praznike i izmene u regulativama nemačkog govornog podneblja.
Počeo je upis na zimski semestar i kurs nemačkog jezika.

Kakve god planove imali za budućnost, poznavanjem nemačkog jezika otvorićete sebi neograničene mogućnosti. Učiti nemački znači steći veštine kojima možete poboljšati profesionalni i privatni kvalitet života.

Übung macht den Meister.

Što više vežbate gramatiku i vokabular, to ćete brže napredovati.

Više informacija o kursu

Zimski kurs nemačkog: kompletan A1 nivo (A1.1 + A1.2) u 40 dolazaka.

Program razvija sve jezičke veštine – čitanje, pisanje, slušanje i pričanje na nemačkom jeziku. Na časovima se uči gramatika i vokabular, fraze iz svakodnevnog života, vežba sporazumevanje u različitim situacijama, pišu mailovi i kratke pisane forme, čitaju tekstovi koji pomažu bržem napretku i slušaju razgovorni između maternjih govornika, stranaca i različita obaveštenja koja možete čuti na razglasu.
Kurs drži profesor Miloš Berber.

Nakon uspešno završenog kursa, polaznici dobijaju sertifikat naše škole i spremni su da polažu Goethe ispit.

Fond časova je 40 x 1.5h, dva puta nedeljno u popodnevnim ili večernjim terminima.
Početka kursa 24. januara 2022.
Ukupno trajanje kursa je 5 meseci.
Termini održavanja časova su ponedeljkom i sredom od 19:30-21h.
Za vreme praznika se neće održavati časovi.

Cena kursa u standardnoj grupi sa 5 do 8 polaznika je 24.000 RSD. Plaćanje se može izvršiti u celosti i ostvariti popust od 5% ili kroz 4 mesečne rate. Prva rata se plaća sa upisom na kurs.
Cena individualnih časova je 1.200 RSD sat vremena sa profesorom. Plaćanje se može izvršiti u poslednjoj nedelji meseca kada se obračuna ukupan broj odrađenih časova.

Za više informacija i rezeraciju mesta u grupi ili zakazivanje individualnog časa nas kontaktirajte.

Razlozi za učenje nemačkog jezika

Mogućnosti za studiranje i rad u Nemačkoj

Nemačka dodeljuje veliki broj stipendija za studiranje u Nemačkoj. Za mlade strance postoje posebne vize za radni odmor, a za određena zanimanja postoje posebne odredbe za radnu dozvolu.

U poslovnom životu

Komunikacija na nemačkom jeziku sa poslovnim partnerima koji govore nemački vodi ka boljim poslovnim vezama i boljim šansama za efektivnu komunikaciju – a time i do uspeha.

Globalna karijera

Poznavanjem nemačkog jezika poboljšavate svoje profesionalne šanse kod nemačkih firmi u Vašoj zemlji i u drugim zemljama. Dobro poznavanje nemačkog jezika učiniće Vas produktivnim saradnikom za poslodavca sa globalnim poslovnim vezama.

Turizam i hotelijerstvo

Turisti iz zemalja nemačkog govornog područja putuju mnogo i daleko, na odmoru troše više novca od turista iz ostalih zemalja. Oni vole da im ugađa personal kao i turistički vodiči sa znanjem nemačkog jezika.

Nauka i istraživanje

Nemački jezik je drugi po važnosti jezik nauke. Nemačka se sa svojim doprinosom istraživanju i razvoju nalazi na trećem mestu u svetu i dodeljuje istraživačke stipendije inostranim naučnicima.

Komunikacija

Razvoj u oblasti medija, informacionih i komunikacionih tehnologija zahteva multilingvalnu komunikaciju. Čitav niz važnih internet stranica je na nemačkom jeziku. Nemačka se sa godišnjom produkcijom novih knjiga među 87 zemalja nalazi na 6. mestu u svetu, posle Indije, Velike Britanije, SAD, Kine i Rusije. Stoga će Vam poznavanje nemačkog jezika omogućiti prošireni pristup informacijama.

Kulturno razumevanje

Učiti nemački znači steći uvid u život, želje i snove ljudi u zemljama nemačkog govornog područja i njihovo multikulturalno društvo.

Putovanja

Produbite svojim poznavanjem nemačkog jezika doživljaje na putovanjima, ne samo po zemljama nemačkog govornog područja, već i u drugim zemljama Evrope, pogotovo u istočnoj Evropi.

Uživanje u književnosti, muzici, umetnosti i filozofiji

Nemački je jezik Getea, Kafke, Mocarta, Baha i Betovena. Pojačajte uživanje u čitanju i/ili slušanju njihovih dela na originalnom jeziku.

Plakat za kurs nemačkog