Italijanski

Naučite italijanski jezik sa profesoricom koja će Vam pored samog jezika, na autentičan način približiti kulturu, umetnost, muziku i kulinarske tajne Italije.

Profesorica koja se školovala, živela i radila 20 godina u Italiji sada je sa nama kako bi prenela svoje znanje i pomogla da u optimalnom vremenskom periodu savladate jezik.

Kurs je prilagođen za mlade i odrasle, opštu i poslovnu namenu. Razvijanje svih jezičkih veština (čitanje, pisanje, pričanje i slušanje) je usklađeno prema savremenim metodama i programima koji su prilagođeni različitim potrebama.

Program prati preporučene smernice za broj radnih sati i postizanje jezičke kompetencije propisane Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR).

Nakon uspešno završenog kursa, polaznici mogu da se prijave i polažu CELI ili CILS ispite koje organizuje Italijanski kulturni centar u Beogradu i Novom Sadu.

Upisom na kurs, polaznici ostvaruju mogućnost da besplatno koriste ELA biblioteku koja sadrži preko 3000 naslova na italijanskom, francuskom, engleskom i nemačkom jeziku.

Cenovnik ELA kurseva

ELA cenovnik uvek prikazuje aktuelne cene kurseva. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije ili specifične zahteve.