Nemački

Naučite nemački jezik sa jedinstvenim profesorom koji će Vam dočarati kulturu nemačkog govornog područja

Naučite nemački jezik sa jedinstvenim profesorom koji će Vam dočarati kulturu nemačkog govornog područja, ukazati na razlike u akcentima i dijalektima između različitih delova Nemačke, Austrije i Švajcarske, i najvažnije, olakšati proces učenja i usvajanja novog vokabulara, izraza i gramatike za svakodnevnu komunikaciju, studije, život ili rad.

U ponudi su kursevi opšteg nemačkog za decu, mlade i odrasle, specijalizovani kursevi za medicinare i negovateljice, pripreme za ispite.

Opšti nemački

Program je osmišljen u cilju ravoja svih jezičkih veština i napretka u optimalnom vremenskom periodu. Kurs obuhvata gramatiku, pisanje, čitanje, slušanje i pričanje na nemačkom jeziku.

Program je prilagođen uzrastu, nivou znanja i potrebama polaznika.

Nemački za medicinare

Program je prilagođen potrebama lekara i medicinskog osoblja koji planiraju odlazak u nemačko govorno područje.

Kurs obuhvata rad i razvoj na svim jezičkim veštinama i primenu u svakodnevnom životu i radu u struci.

Pripreme za ispite

Program pripreme za polaznike koji planiraju da polože neki od Goethe, TELC ili prijemnih ispita. Rad na gramatici i vokabularu potrebnim za željeni nivo i razvijanje jezičkih veština čitanje, pisanje i pričanje u cilju uspešnog polaganja.

Kursevi se organizuju kroz individualnu, mikro, mini i standardnu grupu.

Biblioteka

Upisom na naše kurseve, ostvarujete mogućnost da besplatno koristite ELA biblioteku koja sadrži preko 3000 naslova na nemačkom, engleskom, francuskom i italijanskom jeziku.

Cenovnik

Aktuelni cenovnik kurseva u ponudi.