Nemački za Vas

Naučite nemački jezik sa nama. Individualna i grupna nastava, online ili u učionici.

Naučite nemački jezik sa nama. Individualna i grupna nastava, online ili u učionici. Upis je u toku.

Kursevi nemačkog jezika su organizovani za sve potrebe i različitu dinamiku rada. Individualni program je obično izbor za polaznike kojima je potreban brži i intenzivniji napredak, a grupna nastava je izbor onih koji bi da u malom krugu ljudi uče, razmenjuju mišljenja, napreduju opuštenim tempom, ali opet postignu odlične rezultate.

Program učenja nemačkog jezika obuhvata rad na:

  • Govoru
  • Čitanju
  • Pisanju
  • Gramatici
  • Vokabularu
  • Slušanju

Kroz nastavu se simuliraju situacije iz svakodnevnog života i daju primeri razlike u izgovoru i rečima iz različitih delova Nemačke, Austrije i Švajcarske.

Kursevi opšteg nemačkog su prilagođeni većini polaznika. Nivoi su standardno podeljeni po CEFR-u, ali zbog kompleksnosti jezika se uče kroz podnivoe: A1.1 i A1.2 (A1), A2.1 i A2.1 (A2), B1.1 i B1.2 (B1), B2.1 i B2.2 (B2) i C1.1 i C1.2 (C1). Nakon uspešno završenog kursa bićete spremni za polaganje Goethe ispita na nivou koji Vam je potreban. Pored pripreme za Goethe ispite, radimo pripreme i za druge ispite koje poslodavac ili univerzitet zahteva od Vas.

Kursevi nemačkog za medicinare su prilagođeni potrebama stručnog medicinskog osoblja koje planira odlazak na rad u Nemačku, Austriju ili Švajcarsku. Program je usmeren na razvijanje svih jezičkih veština, sa akcentom na stručan medicinski vokabular neophodan za komunikaciju sa pacijentima i kolegama iz bolnica i instituta.

Kursevi nemačkog za negovateljice su osmišljeni za žene koje odlaze na rad u Nemačku u funkciji gerontodomaćica. Program se fokusira na razgovor u svakodnevnim situacijama kako bi se olakšala komunikacija između negovane osobe i zaposlene, u radnji, na ulici, prevozu i slično. Kurs je efektivno spakovan u 20h rada kroz individualnu i grupnu nastavu.

Ukoliko imate pitanja ili želite da se prijavite na neki od kurseva, molimo Vas da nas kontaktirate.