Usavršite svoj engleski

Idealno je vreme da usavršite svoj engleski jezik. Učenje kroz individualnu i grupnu nastavu, online ili u učionici.

Idealno je vreme da usavršite svoj engleski jezik. Učenje kroz individualnu i grupnu nastavu, online ili u učionici. Upis je trenutno u toku.

Buđenje proleća znači i vreme da se probudimo iz zimske letargije (ukoliko je neko od Vas upao) i pravimo planove za bolju budućnost. Učenje jezika je deo tog procesa i promene na bolje.

Predlažemo Vam da upišete neki od kurseva engleskog u našoj ponudi i time usavršite svoje znanje.

Kursevi opštog engleskog na srednjem nivou (obično za polaznike koji su učili u osnovnoj ili srednjoj školi, bez puno korištenja engleskog u svakodnevnom životu) se organizuju sa ciljem aktivacije pasivnog znanja i akcentom na konverzaciju. Program obuhvata gramatiku, vokabular, slušanje, pisanje i puno razgovora na različite teme iz svakodnevnog života.

U ponudi imamo pripreme za Cambridge, IELTS i TOEFL ispite. Ovi međunarodni ispiti su priznati od strane poslodavaca i univerziteta u zemlji i inostranstvu. Kurs je koncipiran da u najkraćem vremenskom periodu kroz rad sa profesorom i domaće zadatke dostignete željeni nivo i usavršite svoje jezičke veštine. Ispit se sastoji iz nekoliko delova (čitanje, pisanje, slušanje i pričanje), a za pripremu koristimo autentične materijale koji su odobreni od strane organizatora ispita. Garantujemo kvalitet nastave i uspeh na polaganju ispita.

Poslovni engleski za kompanije i pojedince obuhvata rad na pričanju, pisanju, slušanju i čitanju u poslovnom ambijentu. Sadržaj kursa prati nove udžbenike prilagođen potrebama industrije u kojoj rade polaznici, a pristup se prilagođava zavisno od toga da li se akcenat stavlja na komunikaciju, korespodenciju, prezentacije idr. Časovi se organizuju u školi, na adresi kompanije ili online putem Skype-a i Zoom-a.

Ukoliko imate predznanje iz engleskog, predlažemo Vam da uradite besplatan Placement test kako bismo proverili nivo znanja i predložili Vam najbolji kurs.

Ukoliko želite da usavršite svoj engleski, kontaktirajte nas.