Upis u novu školsku godinu

Naučite strani jezik sa nama. Upis u novu školsku godinu je u toku.

Počeo je zvanični upis u novu školsku godinu. Planirajte na vreme i rezervišite svoje mesto u grupi ili na individualnim časovima. Nastava počinje 19. septembra.

Kursevi

Ove školske godine naučite jezik sa nama – engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski i srpski za strance i dijasporu.

Savremeni program rada je prilagođen različitim uzrastima i potrebama. Naši kursevi su stvoreni da podstiču razvoj svih jezičkih veština od čitanja zanimljvih tekstova, slušanja intervjua i razgovora u različitim situacijama, pisanja eseja, izveštaja i predloga, priči, formalnih i neformalnih pisama do razgovora i diskusija na najrazličitije teme. Cilj nam je da se osećate dobro dok učite i razvijete samostalnost pri korištenju jezika kroz školovanje i posao. U radu sa decom i srednjoškolcima akcenat je na razvijanju kreativne, kritičke, ekološke svesti.

Grupe se formiraju na osnovu uzrasta i nivoa znanja. Na ovaj način odrasli neće ići u grupe početnog nivoa sa decom, što je najčešća bojazan novih polaznika.

Pripreme za First Cambridge Exam
Pripreme za First Cambridge Exam

Zabavište na engleskom je namenjeno za decu uzrasta 4-6 godina. Časovi se održavaju jednom nedeljno, subotom prepodne.
Kursevi engleskog za decu I-IV razreda osnovne škole imaju časove dva puta nedeljno po sat vremena, a V-VIII razredi dva puta nedeljno po sat i po.
Kursevi engleskog, italijanskog, nemačkog i francuskog za srednjoškolce, mlade i odrasle se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od sat ili sat i po zavisno od veličine grupe.

Opšti kursevi stranih jezika razvijaju gramatiku i vokabular i obuhvataju rad na svim jezičkim veštinama (čitanje, pisanje, slušanje i razgovor) kroz zanimljive teme iz svakodnevnog života.

Pripreme za ispite za Cambridge, IELTS, CELI, DELF, Goethe su specijalizovani kursevi koji traju tokom cele školske godine. Kursevi pripremaju polaznike za polaganje ispita u zvaničnim centrima radi dobijanja svetski priznatih diploma. Razvijaju sve jezičke veštine, obrađuju tematike iz svakodnevnog života.

Pripremite se za posao ili ispit sa našim specijalizovanim kursevima.

Specijalni kursevi jezika pružaju dodatno jezičko usavršavanje u željenoj sferi i podstiču napredak u poslovnom svetu. Naši profesori su iskusni i rade sa klijentima iz različitih sfera (poslovni, medicinski, mašinski, gastronomija, ugostiteljstvo, negovateljice i dr.)
Poslovni engleski je kurs prilagođen industriji rada i obuhvata rad na gramatici i vokabularu, pisanju, čitanju i pričanju u poslovnom okruženju. Časovi pomažu polaznicima da sa samopouzdanjem učestvuju u poslovnim sastancima i dogovorima, prezentacijama, konferencijama, pišu izveštaje i predloge, pripreme ponude ili CV i prateće pismo.

Časovi konverzacije su idealno rešenje za polaznike sa postojećim znanjem jezika, a koji žele da aktiviraju pasivno znanje, usavrše komunikativne sposobnosti i sa samopouzdanjem koriste jezik. Pomažemo Vam da se pripremite za intervju za posao, rad sa klijentima, izlaganje na konferencijama, odlazak u inostranstvo, polaganje ispita. Teme mogu da budu opšte ili usmerene na neku industriju ili sferu interesovanja. Najmanji potreban nivo za časove konverzacije je B1.

Učenje kroz igru, pesmu i kreativne radionice.

Tip časova

Izaberite jezik i upišite kurs jezika sa nama. Nastava može da bude u učionici ili kroz online časove (Skype ili Zoom).

Standardne grupe su od 4 do 8 polaznika.
Mini grupe imaju 2 ili 3 polaznika.
Individualni časovi 1 na 1 je za polaznike koji žele individualni nastavu sa profesorom, brži ili sporiji tempo rada ili imaju posebne zahteve i potrebe.

Kursevi jezika za kompanije

Kursevi stranih jezika za kompanije mogu biti opšti ili specijalizovani. Pružite svojim zaposlenima jezičko usavršavanje radi poboljšanja kvaliteta rada i unapređenja komunikativnih veština. Program se priprema zavisno od industrije rada te kursevi mogu da budu usmereni na razvijanje različitih jezičkih sposobnosti (čitanje, pisanje, slušanje i razgovor). Radimo pripremu polaznika za različite intervjue, poslovne sastanke i prezentacije, učestvovanje na konferencijama i drugo.

Nivo znanja

Polaznici sa predznanjem iz engleskog se savetuju da urade besplatan Placement test. Test obuhvata proveru znanja iz gramatike i vokabulara, sadrži 116 pitanja i nudi ponuđene odgovore. Rezultati testa daju relativno precizan uvid u nivo znanja i pomažu u izboru kursa.

Polaznici sa predznanjem iz nemačkog, italijanskog, francuskog i ruskog zakazuju termin za testiranje u školi. Kontaktirajte nas.

Cenovnik

Cene svih kurseva po nivoima i veličini grupa ili individualne nastave možete da pogledate ovde.

Radno vreme

Radno vreme administracije je od ponedeljka do petka 9-15h.

Upis na kurseve i rezervacija mesta se vrši telefonski, lično u školi ili putem maila.

Učenje je zabavno. Pridruži nam se!